Saturday, August 6, 2011

Jejaka Terlampau : Ciri-ciri lelaki poyo+bajet (you sakai pergi jauh2)


Male Fashion 2011 ++Summer



Masculine? Stylo? Macho?



Bermula lah kisah     Jejaka Terlampau    ... har    har   har




~ Once Upon a TIme ~


Kau mula la dirty dengan kawan-kawan & kuat-kuat konon nampak cool & sempoi pdhl kau yg nampak bo***


Kalau text ngn laki, bahasa rilex & ok..tapi bile text ngan gadis, “macam manew niew..i segan lew nark kuar ngan u..hukhuk..^__^” macam sh** ooo konon kau menepati citarasa gadis itu.


 hair sensitive..rambut kau buat mslh..payah lah kalau berangin sikit kau pegi sliding door or cermin kereta cepat-cepat semata-mata nak repair rambut kau.mcm rmbt ko stylo sgt..HAHA.kalau jalan tepi bende bercermin pun nak jeling tengok rambut..[maskulin sgt la tuhh]


tahu la kau  famous ngn sikap sempoi..tapi kau agak-agak lah kalau nak kuar g tengok wayang pun pakai short..kemas sikit pakai jeans pun ok lah..asal? bulu kaki kau rebonding eh? mcm2 rupa ada.aq tengok sendiri pun jijik


Tak payah budget nak sempoi & cool sangat lah bile kau pakai beg,accessories pink konon kau ni jambu & maskulin tapi kulit berminyak+berbau.. ..wekk


sopan ngn girls hot....tp bila yg muka cm longkang sikit ko mula kutuk2..[longkang disini membawa erti lawa sedikit] positive thinking =).


Menggelabah nak belanja gadis gebu@hot kat fastfood..bila kawan sendiri mintak belanja air alasan kau macam sh**..


Pakai barang branded..Adidas, Converse, Top Man, Levis, Casio, Okley..lepastu kau nak gampang-gampang ngan member kau yang pakai sliper Sufian ngn baju pagoda. kalau kena kebas terdiam x?






Kau beli DSLR pakai duit ptptn tak pun duit mak abah, tapi duit makan sesak sampai pinjam member..tapi bile member nak pinjam DSLR kau kedekut macam si**





Usung DSLR kau ke hulu-hilir konon kau ni photographer...bila tengok cara amik gamba pun cam $@#^*....pegang DSLR pun tak style


suasana panas terik, berpeluh kat tengah kotaraya bandar metropolitan ni, boleh pulak kau pakai sweater tebal,Okley, topi Monster, short pants & kasut Vans yang besar sampai orang tengok pun lemas. antartika sgt ko ni.


post@komen macam2 kat facebook siap f*** s*** sume keluar..tapi realiti lepak jugak ngan budak layan anime & tonton Fairy Tale, Naruto dekat lapy.bila ajak fight... haram jadah ko dtg..HAHA


Nak lepak ngan gadis tapi barang dress up sume kau pinjam....daripada topi Monster, Okley, baju, kemeja, jeans & kasut sampai duit pun pinjam..alasan nye barang sendiri tak hensem ngn kau..buat apa kau beli? sakai bebenor ang pinjam brg org...


Kau cakap “bro..nak g mana bro? lepak lah kejap bro..” dpn public plak tu. kuat-kuat padahal bila dalam rumah atau kolej tak pernah pulak cakap macam tu.


 Bila kuar ngn guls yg hot+free hair mula la ko nk tunjuk yg ko ni setail sgt. Bangga dikelilingi perempuan2 yg meletopp.


Main blog, Facebook & Twitter bagai..tapi semua yang dalam blog & lain-lain gampang je lebih..kasi orang nampak kau awesome di alam maya..realiti, menangis bila gaduh ngan gadis, jumpe salam pn x kasi.


Beware!, jgn ber"emosi" di facebook...haha 



Cerita ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia



Hanya sebagai pengajaran hidup



nasib ah saper terase...hoho peace! no war


[sebab kitakan kwn]




THE END


4 comments: