Tuesday, August 2, 2011

Singlet ke Single?



knp dgn perkataan single ni...tajuk dye da same mcm aq ni jual badan, lelong2 "saya single saya teruna lagi"..
D*** mustahil la aq nk wt mende tu... teruja jugak nmpk kt fb fb tu "in relationship" WT*!... jealous Nyah... tp kn buat ape nk jeles. patutnya bangga la..sebab anda x laku pn..HAHA. ye ke sbb x laku? hmm, bg An (my a.k.a Name la. bkn xlaku cuma setengah org xde relationship ni bcoz:


1) belum sampai masa (mak soh blaja sungguh-sungguh.. haha)




2)tiada keinginan lagi.. (konon x mtg lagi...ke sebab hormon xstabil??? retard! ehhe)


3)janji.....ada org janji dgn bf/gf dye sehidup semati ,bile bf/gf dye mati. dia pn konon setia dgn si mati..HAHA bengong tahap super saya...hehe


4)agama... ha! ini da sensitif ni msok isu agama... woot2!... aiseyman cmne nk tlis ni...hmm.. cmni la... sebenar-benarnya ikut pengetahuan saya yg sebenar la, COUPLE ni HARAM... sebaaaaab...mls aq nk cerita sbb ko pn rmi da twu cume x apply je..ceh2!...sorry kalau terase ..hmm. tp kan lau nk ikut kn ad ustaz2 kate cpl ni xsalah, sbb aq pnh jmpe ustaz mcmtu..xtwu la dye bwk ajrn ape..hmm..mgkn dye mksd kn len atau cara dakwah dye dgn remaja ni len skit(think positif skit)...tp yg penting batas2 agama kne jaga sebaik yg mungkin. lau nk selebih lanjut lg KAU search je kt internet.saya twu awak syg bf/gf korg tu.,,











tp igt syg dorg jgn lbh dr ko syg dri sndiri..syg diri sendiri jgn lbh dr syg ALLAH azawajalla.sbb sayakan syg ALLAH....=)


5)x pndi bercinta...pelik jugak ...ko blom akil baligh atau ko baru lahir semalam??? 


6)ada org kecewa dgn cinta lamenya maka dye berikrar untuk tros membujang ...(ni salah satu org yg kind of stup**,come on la..gone is gone (aku suke pepatah ni).wake up.make a new life.yg ensem2 comel2 tu byk lg kt luar.perempuan bersepah. boleh kutip2 je...HAHA (xde tu bkn mksd aq)..




so, itu la antara sebab2 mengapa mereka rela digelar ANDARTU (shortform for Anak Dara Tua) or BUJANG SENANG....
Tetapi dr segi faktanya orang yg berpasangan ni fikiran dye lebih tenang berbanding orang2 yg SOLO FIGHTER ni... unstreesful. (xcm aq jiwa kacau...fuhh!)
ini je la pendapat saya kalau  salah saya mohon infinity kemaafan...(aku manusia gk!)
saya ucapkan selamat ber"RELATIONSHIP" and selamat ber"SOLO FIGHTER. 
[sbb kitakan kwn]


 hey! Marc Anthony,im ur fan.... where is JLO?

untunglaaa x single....

5 comments: