Thursday, September 1, 2011

Dr.M Malaysian Genius n islamic gold dinar

sepertimana yg korg xtwu aq ni obses jugak la dgn Dr.M...jap jap.. Dr.M ni sape? siapakah dia?? dia adalah Dr.Mahathir. matan perdana menteri kita... dan korg kena knl sorg tokoh ni beliau adalah Sheikh Imran Nazar Hosein [SINH]. He is a leading International Islamic Philosoph, Scholar and author, specialising in world politics, economy, eschatology, modern socio-economic/political issues and expert on international affairs. He is best-selling author of Jerusalem in the Qur'an. Dr.Mahathir adalah seorang yg genius bg aku, dan Sheikh sendiri admit Dr.M's struggle against Zionism. tambahan lagi Dr.M admit dat Jews control World Economy... 

aku buat entry ni sebab aq pun da tersedar betapa pentingnya dinar emas ini in future... aku nak masyarakat especially yg remaja ni fikir diluar kota pemikiran, pandang perkara ini dgn telus... rugi dan rugi dan rugi kalau korg buat xtwu psl dinar emas ini... sesuatu yg hebat dan besar akan berlaku dimasa hadapan terhadap ekonomi dunia.. korg kena teliti dari sekarang...sebab apa... matawang kita ekonomi kita bergantung kpd AS.. ekonomi AS kini kelihatan goyah.. for sure kita x boleh bergantung kpd ekonomi negara lain..kita kena ada sistem kita tersendiri. dan bagi aku ini perlu diperjuangkan oleh kita umat2 islam pemuda2 islam... kita adalah cahaya di masa hadapan..kita bukan bersaing utk mendapat keprluan hidup sahaja malahan bersaing dgn Jews dan sekutunya..kerana ape kerana kalau ekonomi kita jatuh mata wang kita jatuh inflasi naek mmg habess..seriuss... negara kita berkemungkinan akan hidup melarat.... korg x akan merasa kemewahan hidup nanti... sorry la aku mmg x nk hidup susah..n aq pun sanggup tgk saudara islam kita hidup melarat hidup susah... jika ekonomi jatuhh negara kita hanya da simpan bekalan makanan hanya utk 6 bulan sahaja..den korg nk hidup mcm mane???

berbalik pasal Gold Dinar ni,.... nahh.. click link ni... korg tgk sendiri http://www.youtube.com/watch?v=I8gHeN_JyAs . sorry. aku mls nk taip... so kalau korg tgk video ni pun maybe da boleh faham... k la... salam mahabbah =) 
[sihacakhacak]



No comments:

Post a Comment