Saturday, September 17, 2011

shafiq : 17/09/2011 - saturday

aku selalu tulis entry mende yg berfaedah. tapi tah knpe kali ni cm saje nk tulis2.
8.00 am
tadi ada kokurukulum.perjumpaan pertama. rmi kot sesak2 naek bas. aku pun lmbt sampai.
den smpi je kt pdg kawad ktorg tros kne berlari. letak beg dulu den beratur dlm line. kira berkawad la... masa beratur aku rasa happy sebaaaabbbb.....[some text missing]...haha =) aku minat dye..haha den berpecah aku terkial2 cari platun kesatria negara sebab aku tukar drpd bantuan p'tolongan cemas. baik amik kesatria sebab 1 sem je. next sem aku da bole main sukan. x kesah la apa2 pun. kalau rugby kt uitm s.alam ni aku ni da ibarat mcm semut.y lain tu semua gajah. star kot dorg. aslkan aku dtg latihan sudah. atleast aku da peluang lagi men sukan antara fakulti (SAF). 
den balik mkn kt seksyen 2 ngn adam,sabry n along. pastu balik bilik sidai baju den tertido, dgn tuala je aku pki.  haha pastu aku mimpi mende pelik.seram pun ada.. mimpi hantu.cm %!##@$&@  aku igt lagi dlm mimpi aku siap baca ayat kursi,al fatihah pe bagai semua tp x mati2 gk hantu tu.. last kali aku kena attack ngn antu tu pap! terus tersedar. giler tragis.hehehe den bgn mandi tgk cermin. bpk ar jerawat! d***yuh. urghh. hak3 den g pkns sorg2 beli brg keperluan. aku da biasa gerak solo2. nak buat mcm mane hidup aku mmg solo je. so terima je la.. kalau ada org t'syg da lama aku ajk. skrg tgh mencari jugak la ni...ceh2.. haha pastu balik trun bwh tros on9 dan lastly tulis entry.. =)
aku suka buat org happy dan aku nak korg happy...chill =)

No comments:

Post a Comment