Sunday, September 23, 2012

Ini Serious : Khasiat Air Ma**???

xde klas so aq boring kt la dduk blik je... then try la surfing2 ni... konon melayari internet utk mendapat maklumat & informasi terkini... tp aq yg aq dpt lain drpd yg lain... semuanya bermula bila aq tidak habis taip di ruangan "search engine" google... sila lihat gambaqqq di bawah...hohohoho

nk cari khasiat air zam2 tp khasiat air M*** plak si Google ni recommend....hahaha
papepun kita lyn je k... so aq click then aq dpt info ni.. ( 18sx yee~ adik2) 

Khasiat Air Mani Lelaki Utk Wanita... Jeng3~ hahaha
1) Rambut isteri akan hitam & berkilat  (so isteri2 diluar sane xperlu rebonding dan sebagainya yee~ kumpul byk2 dlm cawan lps tu...lps tu ape ek??.. ahhaha n jgn lupa utk lebih rasa letakkan sedikit gula dan masukkannya kedlm peti ais...HAHAHAH sejuk2 gittuew)
2) Mengurangkan Jerawat (ok bole apply kt muka... buat mcm cream facial... tempek dlm 2 ke 3 jam sehari..HAAHAHA)
3) campuran sperma dlm badan isteri akan menghasilkan berjuta2 hormon yg membuatkan isteri lebih ceria... (so seperti tertera, haruslah dimasukkan kedlm bdn supaya lebih ceria... bagaimana ek?? slurppp slurppp kot..AHAHAHA)

sekian dari saya... ni semua fakta ni, xcaya boleh search sendiri..huhuhu 
Siaran kali ini, Tiada yg kena mengena utk melucah , samaada yg masih hidup atau yg sudah meninggal dunia (..errr?) 
hehe :P

No comments:

Post a Comment