Monday, December 17, 2012

shafiq : 18/12/12 minggu yang tough bagi aku

Fuh... minggu yg tough bagi aku sudah bermula... lebih kurang 2 minggu lagi aku nk final.. xtwu la nk " :) " atau " :( ".....hmmm sabtu (14/12/12) lps lagi dah begitu mencabar... mana taknya ptg tu aq lost contact ngn my special friend <3... aq remove fb dan unfollow twitter dia sbb aku nk fokus final exam ni.. bukan sb ape.. alah korg pun twu la kn org nk final exam so kena avoid la mende2 lara ni, seperti  ber'sweet' chattting , berjiwang fb, berjiwang msg, ber tweetting dan sbginya... huh satu cobaan, sbb i cant forget anytg about dia, dia selalu dlm fikiran aku... yela org kata "dilamun cin**".. teringat kata2 nenek aku kpd pakcik aq... "jgn mengharap sgt kang xdpt peras menonggeng plak".. yg konfem aku xkan "peras menonggeng" sbb realitinya aku pun xtwu peras monenggeng tu ape...hahaha yg pasti aku akan senyum sensorang dan berkemungkinan giler campur sawan2 babi sikit..haha #yg tu tipu je...... hah dan sabtu mlm ahad tu mmg mlm yg susah bg aku sbb 
firstly, lost contact
second, information tentang assignment microb x jumpa2
third, family bincang psl adik, hal serius, family matters, dia wt hal plak
kelima, (panjang cter ni) ok secara ringkasnya....ada seorang member ni ajak aku ehem2 dgn member dia sbb member dia dan dia nak ehem2 dgn aku... (err...phm x?)....*lau xfaham buat2 je la faham*...haha  so aku pun mcm annoying dan kata "weh xpe la kau jelah ehem2 dgn dia,, aku temankan" hahahha... dia still memaksa aku sehingga aku rasa mcm nk menjerit *AAAAARRRRR"... 
keenam pulak ada seekor manusia yg xdikenali ni buat aq betul2 piss off... sbb ape aq kata seekor? ahah! ini jwpnnya ==> kerana dia sent gambar lucah kt inbox aku (FB).... bila aku buka inbox aku rasa nak nak mencarut mcm ni BABI ANAK AYAM KAU LAHANAT BABI BETINA SEPAK2 GRRRRR... hah, smpi cenggitu aku nk carut,... tapi tu tipu la, aku x carut pun,... cuma terkejut, seb baik xde sape belakang aku .. lau ade mesti aku kena tuduh giler sex... tak psl2... aku reply kt dia "SHAME ON U!" with capital letter uollssss... erghh geramnya aku dia bole reply, "ni i punya *** la"..... x ke khinzir sgt perangai tu? aku ni dah la suci dan xsuka tgk mende2 lucah begitu...cehh2 :P... kau pulak pi send gmbr badan kau beserta kau punya tuttttt*** tu...aku terus mengucap, amik air sembhyg, sembhyg taubat, sambil nanges2 sbb tertengok mende lucah tu...#yg ni aku tipu je :P..... kesucian adalah keterunaan saya.. sekian...haha! 
ok kita tutup citer yg disgusting ni.... actually aku tgh bljr microb ni.. kpd yg xtwu microb yg aku dr tadi sebut2 ni adalah "microbiology".. sem ni aku amik subjek Microbiology... khamis ni ade test.. then 2 minggu lagi Final paper...x faham ape pun lagi...#matiler aku.. seperti kebiasan aku lah Mr. x Faham... ha ha ha 
dan perkara yg buat aku tergerak utk mengh'update' blog ni adlh kerana bebudak belakang aku ni membising melalak dan sebagainya... aku pun inhale exhale (tarik nafas, hembus nafas) "OK XPE AKU UPDATE BLOG"... n now HORRREYY aku dah hupdate blog... korg pi la h'update suara korg supaya satu kolej bole dgr... k la kengkawan semua.. selamat mlm kpd sahabat2, scandal2, dan org di Perlis, Kelantan dan Johor...( jgn tanya aku kenapa perlis kelatan dan johor je..huhu :D) 
adiosss :D

No comments:

Post a Comment