Sunday, December 23, 2012

shafiq : Lion's Cup

luka masa semi final :



luka masa final : 

so guys here is the story, selasa minggu lepas aq ade game.. rugby... dipanggil Lion's Cup... under Uitm, kira mcm liga uitm, 15's side... aku main "flanker"... seb baik ade pengalaman main flank masa Karisma dulu..huhu byk luka aku dpt.. tp dlm luka2 tu akhirnya membuahkan hasil.. yg sadisnya masa semifinal ari selasa lepas aku main, 1st hal tgn aku dah injured, abes barai bercalar sane sini, dan lebam.. dlm lebam2 tu 2nd half aku main lagi, bila whistle pun bertiup "Pritttt" permainan pun bermula, bola ditendang dan melantun lalu disambut oleh pihak lawan.. aku pun lari nk tackle, so masa nk tackle tu tgn aku kn sakit, so aku kena cover2 sikit, aku pergi kt oppenant nk peluk dan jatuh kn dia tetapi sadisnya aku terpicit dia punya ehem2!.. NAHH kau segenggem dlm tgn aku, aku pun dlm hati "errrr shit terpicit plak telur dinosaur ni...HAHA mandul plak brother ni kang, serius shit x sengaja.. sorry bro :D lps tu aku cm bengong jap sbb rasa serba slh, hmmm seb baik dia x "aim" aku balik, aku just nk share pengalaman aku so aq masukkn gambar luka2, errr teruk jugak aku kena, lgsatu aku tulis post ni bukan nk bajet2 atau berlagak juz utk share something..huhu rileks and cool k... be positive 
ummi aku kemain cemas bila twu aku cedera cmni,.. ummi jgn risau k anak umi ni kan lelaki, lainlah bapok.. hoho bila papa aku twu aku luka dia ckp "org yg xpernah sakit tidak akan twu kesakitan org lain" so elok la aku sakit...bila nmpk org lain sakit xde la tgk mcm xde perasaan contoh "eh kaki kau luka sampai koyak2 ek? xpe aku ade benang dan jarum kt bilik, jap ek aku amik" atau pun member sebelah kaki luka2 aku pun "pandang jeling2 pastu pandang tempat lain, mcm nothing happen"... kannn... kejam kau jah...hehe semi final tu sengit kot, alhamdulillah menang jugak dan masuk final, final khamis lps, luka2 smua belum recovery, terpaksa la main jgak... u know what? actlly bole menang kot tp sbb dorg rmi player uitm so nasib xmenyebelahi...  petang tu main kul 5.30 habis dlm kul 7 lebih dan mlm tu kul 8 aku ade test! aku just bilas bdn yg dah 90% bersalut lumpur tu dgn air paip... bilas2 zhuppp terus g dewan,.. terus duduk, lecturer masuk terus start test.. fuhhh! unforgettable memory :) n you know what,... the most unforgettable moment is when i accidentally "terpicit" that things... babi sangat






1st runner up :)



No comments:

Post a Comment