Thursday, January 3, 2013

shafiq : Post masa study week Sem 3

25/12/12 8.00am
yang menariknya mlm ni, aq pasang lagu kt fon, random la.. pastu aku online facebook dan scroll down the news feed, suddenly aku ternampak shila hamzah post gmbr dia bersama sepasang kasut, she looks beautiful and at the same time lagu "acoustic patah seribu bermain di telefon aku"... kebetulan yang sgt romantik,...kan2...huhu serentak semasa aku terpandang gmbr shila hamzah tiba2 lagu "patah seribu" pun terpasang....sheweeet nyeeee~....lol...  ok so pastu aku kuar mkn dgn member aku, dia ambil aku kt kolej, then kiteorang g mkn kt orkid thai.. gerai sebelah plaza masalam tu,...

27/12/12 9.00am
stress aku bila sofea putih kena tudud pondan pdhl dia mmg perempaun... lelaki kalau sesama lelaki senang mak bapak kau je nk kata org pondan atau gay.. bila ade awek mengaku bukan wanita tulen kau pulak kata dia pondan konon dia tu sbnrnya laki, apehal?? xbole terima ke awek chantekk les? sbb ko xpercaya? lau lelaki tu senang je kau tuduh gay pdhl dia x pernah pun mengaku gay... perempuan ni mengaku les kau boleh kata dia pondan.. apakah bebabian ini? org mcm ni aq rasa babi sgt... serius doh, stressss.
 pagi td plak aq xbole tido lam kul 6 sbb lapar sgt.. dlm gelap2 pagi tu aku pun kuar nk g cari makanan, smpi kt pagar kolej aq tgk pak guard semua terlentang kt kerusi tidur sambil mulut ternganga.. err... mmg patut la dulu jati terbakar pak guard xperasan ...pdhl blok terbakar tu dpn mata je.. sadis pak guard ni, haish.. masa aku balik aq tgk sorg dah terjaga sambil basuh muka dekat sinki.. dlm hati "Gooood Moooorning" sambil nada perli2 sikit...ahah!

27/12/12 4.00pm
"the art of prostituition" atau seni pelacuran... the words implies something beautiful... actually, its depends on the individual.. either for love or lust... maybe its for money, materialistic or enjoyment..... nothing much to say... just some people just need something and he must reciprocate or change with sex... some people really need it, and some people are able to reward... its called "Give & Take"...

27/12/12 6.30pm
u cant forget what u cant forget... dari semalam xboleh study!... dosa dan kisah silam terbayang depan mata, sentiasa dlm fikiran aku... rasa serba salah kuat dlm hati aku... first utk perenggan ni bila aku kluarkan perkataan "fuck" maksudnya aku mengkeruhkan hubungan antara aku dan org berkenaan.. bukannya aku fuck org tu...k? fhm.. bila aku kata "fuck: kira mcm aku mencarut la..orite faham?.....  i fuck people, i felt guilty & uneasy, "maybe" & "maybe" bcoz i just simply fuck & leave them... i dont think im that kind of person, coz i'll never do that such things... but my heart feel like i had been doing this things so many times.. but i didnt...  .. hmm i just....hm  i dont simply fuck & leave them... rasa serba salah bila kita buat sesuatu yg slh... i fuck the relationship between us... i make a silly mistake... fuck it of!.... not because the "fuck things"...but coz i leave them & lost a contact.. but i didnt simply leave them.. things happen for a reason... everbody have their own reason.. just dont judge people without knowing the reason... forsure i will never do that immoral behavior..... live your life.. Happy & Cool aite...

29/12/12 1.12am
aq xbole tidur... hal semalam... hm.. i do a mistake and please forgive me... but think about it again, u are the reason... i made all this just for us.. for your happiness... -a friend-

3/1/13 23:56
Hi selamat taun baru! tup tap tup tap dah tahun baru :))) huhu... ok nanti aku aakn update lagi psl taun baru.. entry yg khas utk taun baru,,..hehe ini last post aku sebelum final exam... esok dah exam!..fuhhh cuak cuak.. ok kita cool. (inhale exhale).... td baru je kol dia dan pjg cternya kalau nk diceritakan... so pendeknya, ye awak, sy syg awak dan sy tny awak syg saya sbb sy nk twu awak syg sy lagi atau x.. bukan sbb su mempersoalkan mende tu tp hanya bertanya je... xslh pun kn... :) so chill k... miss u.. XOXO D

No comments:

Post a Comment